Powderbrows

Powderbrows, de bekendste wenkbrauw trend van tegenwoordig. Powderbrows is een vorm van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Deze techniek heet zo vanwege het genezen resultaat ervan. Powderbrows genezen zacht en natuurlijk, alsof je de wenkbrauwen natuurlijk in geschaduwd hebt met een poedertje. Deze techniek wordt door middel van een apparaat uitgevoerd. 

PMU wenkbrauwen zijn "LOW maintenance" en niet "NO maintenance, dat wilt zeggen dat je nog altijd wel moet epileren, of als je haartjes lichter worden dat je die kan/mag verven.

Alle PMU behandelingen worden met grote nauwkeurigheid, zorgvuldigheid en hygiëne uitgevoerd.

Veelgestelde vragen

Hoelang duurt de behandeling?

Gemiddeld trek ik 3 uren voor de eerste behandeling uit. De touch-up kan varieren tussen 1,5 - 2 uren.

Doet de Behandeling zeer? 

De behandeling is niet geheel pijnloos. Velen omschrijven het als ongemakkelijk, maar zouden het niet zo zeer pijn noemen.

Ik heb botox/fillers kan ik PMU zetten?

6 weken na het plaatsen van botox/fillers kun je PMU zetten.

Microblading

Microblading ook wel de haartjes techniek genoemd, is een vorm van permanente make-up voor de wenkbrauwen. Bij deze vorm worden kleine krasjes in de huid gemaakt, die de echte haartjes moeten nabootsen. Deze techniek word uitgevoerd door middel van een handtool. Ben jij iemand die eigenlijk nooit je wenkbrauwen inkleurt met een poedertje of potloodje dan past deze techniek wel bij jou.

Veelgestelde vragen

Voor wie is microblading geschikt?

Deze techniek is geschikt voor:

  • mensen met een droge / licht vettige huidtype
  • mensen die van een natuurlijke wenkbrauw houden(geen make-up)
  • mensen met een stevige huid 

Combi Brows

Combi brows, de naam zegt het al. Deze techniek is een combinatie van microblading en powderbrows. Soms ontbreekt de wenkbrauw wat haartjes, maar ben jij gewend deze altijd in te kleuren met een poedertje. Dan is deze techniek misschien wel voor jou. Met de combi brows heb je dan the best of both worlds en kun jij je perfecte wenkbrauw creëren.