Lash Lift

Oftewel wimperlift. Mijn alltime favoriete behandeling voor de wimpers. Tijdens deze behandeling worden jouw natuurlijke wimpers gelift of gekruld, waardoor ze meteen langer ogen. Deze behandeling creëert een mooie open blik en doet op zichzelf, maar zeker in combinatie met nette wenkbrauwen, wonderen voor uw uitstraling. Als je hele lichte wimperhaartjes hebt kunnen wij deze ook tegelijkertijd verven en hoef je niet perse de mascara te pakken.

De mooie voordelen van de lash lift op een rijtje:

  • onderhoudsvriendelijk.
  • na 24u kun je weer mascara opdoen als je wilt.
  • na 24u kun je weer zwemmen, de sauna pakken. Eigenlijk kun je na 24u alles weer doen.
  • het resultaat blijft gemiddeld 6 - 8 weken.
  • super natuurlijk resultaat.  

☆ Boek je deze behandeling, dan is het van belang dat je met schone wimpers naar de salon komt, geen mascara dus. 

☆ Mocht je een wimper (groei)serum gebruiken dan graag 48u van tevoren stoppen. 48u na de behandeling kun je weer verder gaan met de serum.

 

Wist je dat je ook de onder-wimpers kunt "liften"? Ja dat klinkt gek he? Maar ik leg het even kort uit.

Er bestaan gevallen waarbij de onder-wimpers niet ideaal zitten of groeien. Denk bijvoorbeeld aan wimpers die in plaats van omlaag (zoals het hoort), omhoog groeien. Deze wimpers kunnen dus het oog irriteren en kan voor ongemak zorgen. Wat de lash lift in dit geval dan doet, is de wimpers van structuur veranderen zodat ze nu wel netjes naar beneden staan, waardoor je er geen last meer van ondervind. Een ander voorbeeld is als je bijvoorbeeld lange onder-wimpers hebt, die kris kros staan en altijd maar in de "knoop" raken met je boven-wimpers. Ook hier biedt een onder-lash lift een oplossing voor.