Brow Shaping

Oftewel wenkbrauwen epileren. Bij deze behandeling meet ik eerst jouw wenkbrauwen uit. Met jouw goedkeuring begin ik pas met epileren.

Brow or Lash tint

Oftewel wenkbrauwen of wimpers verven. Hierbij word er alleen geverfd en word er niet eerst uitgemeten.

Brow classic

Oftewel epileren en verven. Ook hier worden jouw wenkies uitgemeten, geëpileerd en daarna heel strak geverfd. Bij de brow classic werk ik met reguliere verf. Deze verf is eigenlijk alleen geschikt om de haartjes te verven, maar door mijn speciale verftechniek, zorg ik ervoor dat er altijd ook een lichte afdruk op de huid blijft. Dit zorgt voor een voller ogende wenkbrauw. De afdruk op de huid blijft gemiddeld 3 dagen. Op de haartjes blijft de verf gemiddeld 4 - 6 weken.

Hybrid brows

Bij deze behandeling zit het verschil in de verfsoort. Ook hier worden je wenkbrauwen uiteraard uitgemeten en geëpileerd, maar er wordt gebruik gemaakt van hybride verf. Hybride verf is dè nieuwste trend op het gebied van wenkbrauwen verven en is zeer populair. Deze verf is gemaakt om niet alleen de haren te verven, maar ook de huid. Deze verf geeft een super mooie dekking op de huid en creëert dus een mooie volle wenkbrauw (make-up look) . De afdruk op de huid blijft gemiddeld 6 dagen zitten en in de haren gemiddeld 5 weken. Bij alle verf soorten geldt, hoe donkerder de afdruk, hoe langer je ervan kan genieten.

De houdbaarheid van de afdruk op de huid is ook afhankelijk van je huidtype (droog of vettig), levenstijl (veel sporten/zweten). Hoe meer je wenkies in contact komen met vocht hoe sneller de afdruk zal vervagen.

Henna brows

Een behandeling die al heel lang bestaat, maar die nu pas weer erg populair begint te worden. Ben je opzoek naar een intensere afdruk op de huid die wat langer blijft zitten, dan is de henna brows perfect voor jou. De afdruk op de huid blijft gemiddeld 10 dagen zitten en op de haren gemiddeld 5 a 6 weken. Ook bij deze behandeling ga ik pas over tot verven wanneer jij goedkeuring hebt gegeven op de vorm.

De houdbaarheid van de afdruk op de huid is ook afhankelijk van je huidtype (droog of vettig), levenstijl (veel sporten/zweten). Hoe meer je wenkies in contact komen met vocht hoe sneller de afdruk zal vervagen.

brow lamination

Oftewel browlift. Dè nieuwste trend in de wenkbrauw wereld op het gebied van wenkbrauw styling. Heb je van jezelf dunne wenkbrauwen of wenkbrauw haartjes die alle kanten opstaan, behalve welke kant jij wilt, dan moet je deze behandeling zeker proberen. Door middel van speciale lotions worden je wenkbrauw haartjes flexibel gemaakt, waardoor ze na de behandeling "tembaar" zijn. Hierdoor kun jij ze nu makkelijk stylen naar wens. Het effect blijft gemiddeld 5 a 6 weken zitten. Bij hele stugge haartjes misschien wat korter, maar kun je ze nog wel heel makkelijk extra ondersteunen met een wenkbrauw wax of gel. Voor mijn eigen wenkbrauwen is dit mijn favoriete behandeling.

Tijdens deze behandeling kun je dus ook ervoor kiezen om de wenkies te verven. Hierbij kun je kiezen uit reguliere verf of hybride verf.

Wil je weten als je een geschikte kandidaat bent voor deze behandeling, stuur mij gerust een berichtje.